Листа око СНС биће под бројем један у Пећинцима

БЕОГРАД:  Изборна листа предвођена Српском напредном странком биће под бројем један на предстојећим локалним изборима у општини Пећинци, заказаним за 24. децембар, потврдила је Општинска изборна комисија.
Pećinci foto: Dnevnik.rs/arhiva
Фото: Dnevnik.rs

Како је саопштено из општинског одбора СНС, пуни назив изборне листе је "Александар Вучић-СНС-СПС-Ивица Дачић".Први човек пећиначких напредњака Милорад Пантић тим поводом је изјавио да је то што су кандидати са коалиционе листе окупљене око СНС први прикупили потписе подршке гласача јасан показатељ колики углед ова странка има међу грађанима пећиначке општине.

Он је истакао да је углед СНС међу нашим суграђанима расте из године у годину, јер ни једног тренутка нисмо изневерили поверење које су нам указали пре четири године. 

"Вршећи власт нисмо се удаљили од грађана, већ смо чврсто стојали на земљи радећи са њима и за њих. Гледали смо се у очи и у лепим и у тешким тренуцима. Тако ће бити и овога пута. Изаћи ћемо отворено пред грађане са резултатима нашег досадашњег рада, а за будућност нећемо обећавати куле и градове, већ ћемо изнети јасне и оствариве планове", рекао је Пантић. 

Он је изразио уверење да ће његови суграђани препознати да са Српском напредном странком имају сигурну будућност и да ће сви заједно победити и на овим изборима.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести