Лончар: То има само у филмовима нацистичке Немачке

БЕОГРАД: Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас да се оно што лидер Двери Бошко Обрадовић и његове присталице раде испред Народне скупштине може видети само у филмовима „нацистичке Немачке и усташке Хрватске“ и поручио да држава неће дозволити да се грађанима дешава оно што се десило њему и народном посланику Маријану Ристичевићу док су долазили на радно место.
1
Фото: Tanjug

Обрадовић и његове присталице су блокирале улаз у зграду парламента, а у једном тренутку је дошло до гурања Обрадовића и Лончара који је долазио на седницу.

„Свака реч за оно што су урадили је сувишна, довољно је да се то види. Најискреније се надам да су грађани Србије и целог света видели ко су људи који желе да дођу на власт и шта грађани могу да очекују од њих“, рекао је Лончар обраћајући се народним посланицима.

Министар је поручио да ће држава урадити све да се ниједном грађанину не деси оно што се десило њему и народном посланику док су долазили на посао .

Лончар је казао да се спремао да на данашној седници посланицима пренесе у којој фази је Србија у борби са корона вирусом и да изнесе оно шта је урађено до сада и шта још треба урадити да се, како је навео, не упропасти све што је до сада постигнутп огромним радом и трудом.

„Мислио сам да је то битно за све јер је то глобални проблем и прва вест у целом свету, али преварио сам се . Видео сам да постоје људи које не интересују здравље и живот наших грађана“, казао је Лончар.

Иначе, на дневном реду данашње седнице Скупштине је предлог измена и допуна Закона о заштити становништва од заразних болести.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести