МАЛИ ТВРДИ: Алексић објавио лаж да је Вучић био са особом из криминалног миљеа

БЕОГРАД: Министар финансија и функционер СНС Синиша Мали  изјавио је данас да је објава народног посланика Србија против насиља Мирослава Алексића да је председник Србије био у централи СНС-а у друштву особе из кримималног миљеа Александра Бошковића лаж и да је реч о припаднику Кобри Нинославу Димитријевићу.
ministar finansija
Фото: Tv Pink/printscreen

"Алексић је на свом налогу написао да је тамо у присуству Вучића у неком претходном периоду била особа из криминалног миљеа. Та особа никада није била тамо, а особа на коју је он указивао је припадник Кобри Нинослав Димитријевић", рекао је Мали одговарајући на молбу новинара да прокоментарише Алексићеву објаву.

Мали је оценио да је то кампања, политика која не престаје месецима уназад која се своди на лаж.

Навео је и да је опозиција критиковала посету председника Србије Александра Вучића Француској и да су се чуле лажи да Србија Француској поклања Електропривреду Србије (ЕПС), водовод, наменску индустрију.

Истакао је да се у Француској о томе није разговарало, да ЕПС није ни споменут као ни водовод.

"Онда кажу да нас је коштало пријатељство Француске и Србије због тога што је Вучић разговарао са Макроном". Како вас, бре, није срамота? Треба да будете поносни, ја сам поносан, сви грађани су поносни због начина како је Вучић дочекан у Француској", рекао је он.

Додао је да то није поштовање само према њему већ према целој Србији и њеним грађанима.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести