Мандић: Нико није урадио више за Србе у ЦГ од Вучића

БЕОГРАД: Нико није урадио више за Србе у Црној Гори од Александра Вучића, каже председник Нове, чланице ДФ-а и коалиције За будућост Црне Горе, Андрија Мандић.
Andrija Mandic/Tanjug
Фото: Rojters

Он је за Н1 о односу са председником Србије рекао да је он, Мандић, "српски политичар из Црне Горе" и да се "понаша као представник српског народа".

"Говорим истину и имао сам прилику да видим шта су урадили ранији председници Србије. Оно што је сигурно је да нико више није урадио за Србе у Црној Гори од Александра Вучића и то се не може демантовати, јер су конкретни резултати тог учинка видљиви свима на овом простору", каже Мандић.

Честитке на победи на парламентарним изборима не очекује док се не формира влада.

"Ја сам сигуран да ће честитке уследити и то је саопштио председник Србије и све власти из региона. Мој однос према Вучићу и према председнику Србије као институцији је познат, јер смо покушавали да пронађемо додирне тачке, које су биле у корист српског народа", напоменуо је Мандић.

Коментаришући изјаву Здравка Кривокапића да су "Вучић и Ðукановић већи пријатељи, него он", Мандић каже да се не слаже са том изјавом, али додаје и да "није добро да" он тумачи "шта је Кривокапић желео да каже".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести