Михајловић: Јанковић и Јеремић се плаше убедљивог пораза

БЕОГРАД: Владе и чланица Председништва СНС Зоране Михајловић оценила је данас да су Саша Јанковић и Вук Јеремић побегли од избора, јер се плаше убедљивог пораза.
zorana mihajlovic
Фото: Tanjug (Dragan Kujundžić)

Одлуке странака Саша Јанковића и Вука Јеремића да не учестувују на локалним изборима у пет општина у Србији 24. децембра, није ништа друго него бежање од убедљивог изборног пораза, саопштила је Михајловицгева.

"Оваква одлука показује да Јанковић и Јеремић немају храбрости да изађу пред грађане у Пећинцима, Мионици, Прешеву, Неготину и Костолцу и виде колико заиста вреде, као и шта грађани мисле о њиховој политици", навела је ома.

Према њеним речима, очигледно је да Јанковић и Јеремић немају никакву идеју ни програм за ове општине и да је и то разлог због којег су побегли од избора.

"За разлику од Јанковића и Јеремића, Српска напредна странка никада неће бежати и скривати се од грађана Србије и њиховог суда, јер за СНС је важно да се сваки град и свако селу развија и да грађани у њима имају најбоље могуће услове за развој и живот", закључила је Михајловићева.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести