Михајловић: Јеремићу има ли политике осим увреда?

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС, Зорана Михајловић, изјавила је данас да председник Народне странке Вук Јеремић, уместо да пред грађане изађе са политиком за коју се залаже, наставља са увредама и на сваки начин покушава да наштети угледу Србије.
mihajlovic, tanjug video
Фото: Zorana Mihajlović, foto: Tanjug/Video, arhiva

"Увреде које Јеремић износи на рачун председника Србије више говоре о самом Јеремићу, јер грађани могу да виде да у Србији долазе највећи светски лидери, као што је и председник Србије њихов гост. Резултат тих посета и добрих односа су нове инвестиције, радна места и очување стратешки важних компанија, док Јеремићеве иницијативе имају за циљ само остварење његових личних интереса", наводи Михајловићева.

"Јеремић оваквим нападима само показује да је неко коме, пре свега, грађани Србије не могу да верују, јер пред њих не излази са јасном политиком ни по једном питању које је важно за будућност Србије, од питања Косова, преко односа у региону, до економског развоја који би водио бољем животу грађана", истакла је Михајловићева.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести