Михајловић: Лидери СзС би до власти насиљем уместо изборима

БЕОГРАД:  Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић поручила је данас да претње насиљем које је упутио председник општине Чајетина изнова разоткривају праву политику Савеза за Србију, а то је насиље као средство доласка на власт, а за оне који су већ на власти, покушај да се заштите од одговорности пред законом.
Ministarka Zorana Mihajlović Foto: Tanjug/video
Фото: Министарка Зорана Михајловић Фото: Танјуг/видео

Реагујући на изјаву председника Здраве Србије и једног од лидера СзС Милана Стаматовића да се "боји да ће власт својом бахатошћу натерати народ да их са власти тера као давне 1903", Михајловићева је рекла да такве изјаве долазе од неког ко је као председник општине Чајетина одговоран за нелегалну градњу и криминал којима Златибор обилује.

У саопштењу достављеном медијима Михајловићева наводи да су лидери Савеза за Србију већ првог дана показали да не стоје иза "споразума с народом" који нуде, јер најављују борбу за власт насиљем, уместо на изборима.

"У Стаматовићевом случају јасно је да правна држава не може бити мотив његовог политичког деловања, јер да јесте, бавио би се поштовањем и спровођењем закона у својој општини, чији је председник, рекла је Михајловићева.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести