Михајловић: Не може Ђилас лажима да избрише напредак Србије

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић поручила је данас председнику Странке слободе и правде Драгану Ђиласу да не може лажима и нападима на председника Александра Вучића да натера грађане Србије да забораве како су живели у време његове власти.
Zorana Mihajlović  Foto: Tanjug/video
Фото: Зорана Михајловић Фото: Танјуг/видео

Михајловићева каже да је у време Ђиласове владавине Србија била земља у којој је стопа незапослености била изнад 25 одсто, а данас је двоструко мања, да је инфлација била и до 12 одсто годишње, а сада је мања од два процента.

"У ваше време читави окрузи готово да су остали без фабрика, а данас је Србија земља која предњачи у привлачењу инвестиција у региону и у којој се граде нове фабрике. Да не говоримо о томе да је Грделичка клисура у ваше време била природна лепота, а да данас кроз њу пролази модеран ауто-пут који повезује Србију са регионом, или да док сте били на власти годинама није реконструисан километар пруга, а камоли изграђене нове", навела је Михајловићева.

Напредак Србије, изграђени путеви и фабрике не могу ни избрисати ни сакрити, ма колико се Ђилас трудио да то уради нападима и лажима које свакодневно износи, оценила је Михајловићева те закључила: "Као што се на власт не долази на улици, како бисте ви хтели, него на изборима где грађани одлучују коме ће дати поверење".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести