Михајловић: Није време за политичке обрачуне

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Зорана Михајловић поручила је данас да епидемије корона вируса није време кад треба се бавимо политичким обрачунима, већ да се јединствено и солидарно боримо против заразне болести као заједничког непријатеља.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Кометаришући отворено писмо које је данас упутио председник Странке слободе и правде и један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас, Михајловићева је рекла да се, без обзира на политичка неслагаја, не сме заборавити да је ово заједничка борба целог друштва.

"А председник Србије Александар Вучић је на челу читавог система, у којем су Влада Србије, све државне институције и медицинска струка, који се даноноћно боре против епидемије”, навела је Михајловићева у писаној изјави.

Она је истакла да разуме нервозу и политичко неслагање, али је поручила да је ово време заједничког рада и солидарности.

"Кад прође епидемија, биће времена за политичке обрачуне и да свако изнесе свој програм, идеје и резултате. Сада се боримо за живот сваког човека у Србији”, навела је потпредседница Ваде.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести