Михајловић о филму"Владалац": Нема ништа од живота грађана

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић рекла је данас да су грађани једини меродавни за оцену рада политичара, као и да своје одлуке доносе на основу тога шта је ко урадио како би они живели боље и шта је оставио иза себе као резултат.
mihajlovic, tanjug
Фото: Tanjug/S.Radovanović, arhiva

Коментаришући документарни филма "Владалац" који је емитовала телевизија Н1, Михајловићева је казала да су гледаоци могли да виде да је већ почела предизборна кампања, да је почело разврставање ко је за кога, те да тај филм види као део такве кампање.

"Жао ми је што су гледаоци остали ускраћени за оно што виде у својим животима, да је најнижа стопа незапослености, да Србија има стабилан и све већи економски раст, да се плате и пензије повећавају из године у годину, да смо изградили 350 километара ауто-путева и обновили више од 500 километара пруга, да имамо ауто-пут од Хоргоша до границе са Северном Македонијом и Бугарском, као и од Београда до Чачка", навела је Михајловићева.

Додала је да ће грађани свакако у априлу имати прилику да кажу шта мисле о "владаоцу" и његовим резултатима и уверена је, каже, да се тај одговор грађана неће свидети ауторима и финансијерима овог дводневног филма.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести