Михајловић: Опозиција нема доказа за своје оптужбе

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић, рекла је данас да је најава представника СзС да ће поднети кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића због, како се наводи, "лажног пријављивања и ометања правде", показује да опозиција нема доказа за оптужбе које су сами износили у јавности.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Ако је Вучевић у својој пријави само навео оно што су политичари из опозиције говорили о председнику Србије, износећи озбиљне оптужбе, због чега би био проблем да Тужилаштво ове наводе испита? Ако одмах прете тужбом због ''лажног пријављивања'' због пријаве у којој су њихове изјаве, зашто онда не кажу да су све време износили лажи и покушали да обману грађане Србије", навела је Михајловићева у саопштењу.

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић најавио је раније данас да ће поднети кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића "за кривично дело лажно пријављивање и ометање правде".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести