Михајловић: Опозиција само у Србији у корони нашла изговор против избора

БЕОГРАД: То што су данас у Хрватској избори, а одржавају се и у многим другим земљама упркос корони, само показује колико су биле беспредменте оптужбе наше опозиције која је једино тражила изговор зашто не смеју да изађу на изборе, изјавила је данас потпредседница владе и функционерка СНС Зорана Михајловић.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Када је реч о изборима у време епидемије короне, јасно је да Србија није једина земља која је ишла на гласање у овом време и која је управо због тога на гласачким местима преуџела све потребне епидемиолошке препоруке како би се грађани заштитили, рекла је Михајловић Танјугу.

"Самим тим што се данас избори одржавају и у Хрватаској, да су пре само неколико дана били одржани локални избори у Француској, у августу избори оцекују и Црну Гору, а и биће их у другим земљама, то само показује колико су биле беспредменте оптужбе наше опозиције која је само тражила изговор зашто не смеју да изађу на изборе".

А нису смели да се појаве, јер су знали како би грађани оценили оно што раде за њих и јер су знали да би на изборима прошли попут Војислава Шешеља и Сергеја Трифуновића, додала је она.

Михајловић подсећа и да листа коју је предводио Александар Вучић, за разлику од неких других странака, није одржала ниједан једини предизборни скуп управо због тога, јер није желела на било који начин да допринесе било каквом ширењу вируса.

"Хрватској желим мирне изборе и да на њима добију власт која ће радити у најбољем интерсу њихових грађана, са којом ће Србија наставити да ради на што бољим економским и политичким односима наших држава и што бољем живот српских грађана у Хрватској и Хрвата у Србији", поручила је Михајловић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести