Михајловић осудила претње Срђана Нога председнику Вучићу

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић, осудила је данас нове претње бившег народног посланика и функционера Двери Срђана Нога упућене председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Можете да мислите шта хоћете о нечијој политици и да се не слажете колико год хоћете, али кад неком предвиђате трагичан крај и помињете му породицу и децу, онда је то заиста болесно. Политика се води програмима, радом и резултатима, а не говором мржње, а они који немају да понуде ништа осим претњи и увреда треба да се склоне из политике", навела је Михајловић у саопштењу.

Некадашњи функционер и посланик Двери, екстремно десних ставова и ексцесног политичког ангажмана, Срђан Ного, поново је упутио претње председнику Александру Вучићу, његовој породици, овај пут и деци, "прогнозирајући" им свима "трагичан крај".

Ного је у емисји "Без устручавања" у продукцији КТВ телевизије рекао да ће Вучић имати трагичан крај, и не само он, већ и цела његова породица.

Милићевић: Српској квази опозицији ништа није свето

БЕОГРАД: Председник посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић осудио је данас нове претње Срђана Нога упућене председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици, наводећи да "српској квази опозицији и исфрустрираним политичарима ништа није свето".

"Ного, доскорашњи Ðиласов коалициони партнер, који је за политичку јавност престао да постоји, сада не бирајући речи којима вређа, бира страшан, нељудски пут не бии ли некако поново доспео у жижу јавност", навео је Милићевић у саопштењу.

Каже да Ного исцртава мету на чело чланова породице председника Вучића и то у тренутку када је Вучић објавио рат мафији и организованом криминалу.

"Ово није политичко понашање, веч оличење најприземније и најбизарније негативне кампање која само говори о моралу и карактеру оних који су овакав пљави и неморални полититички маркетинг спремни да воде", навео је Милићевић.

Он каже да су све присутнији примитивизам, говор мржње и насиље очигледно постали једино оружје оних који немају своје политичке програме, и аргументе.

Некадашњи функционер и посланик Двери, екстремно десних ставова и ексцесног политичког ангажмана, Срђан Ного, поново је упутио претње председнику Александру Вучићу, његовој породици, овај пут и деци, "прогнозирајући" им свима "трагичан крај".

Ного је у емисји "Без устручавања" у продукцији КТВ телевизије рекао да ће Вучић имати трагичан крај, и не само он, већ и цела његова породица.

Ђорђевић: Ного црта Вучићу мету на челу

БЕОГРАД: Члан председништва Српске напредне странке Зорана Ђорђевић осудио је данас нове претње које је Срђан Ного упутио председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици, наводећи да је недопустиво и за сваку осуду и казну то што Ного црта Вучићу мету на челу.

"Где је сада Мариника Тепић да осуди позив на убиство? Где је сада опозиција да јавно пљуне у лице свом члану? Нема их зато што су они ти који га хушкају да прети, позива на линч. Зар вас није срамота да недужном детету Вукану цртате мету? Да ли мислите да Милица и Данило треба да буду убијени зато што им је Вучић отац? Да се цела Вучићева породица плаши? Да ли је ова изјава позив на стрељане упућен свим грађанима који подржавају Вучића, који су га бирали и који желе да он води нашу земљу?", навео је Ðорђевић у саопштењу.

Према његовим речима за разлику од опозиције која жели смрт неистомишљеницима, владајућа странка никада није подржавала ниједан вид насиља.

"Народу је и више него јасно да опозиција уз помоћ насиља жели да дође на власт. Ђиласови следбеници мигрантима прете жицом, позивају на насиље над женама, цртају мете недужној деци. То је њихова политика и визија бољег живота", навео је Ðорђевић.

Ђорђевић је поручио да ће СНС наставити борбу против насиља, криминала, мафије, да ће се борити за обезбеђивање бољих услова за живот и рад наших грађана, да ће заштитити све категорије становништва а посебну бригу водити о деци која представљају будућност Србије.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести