Михајловић: Програм СНС су резултати које смо остварили

КРУШЕВАЦ: Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић рекла је данас да ће у предстојећој изборној кампањи странка представити грађанима све што је урадила у претходном периоду и додала како верује да ће грађани дати поверење листи и председнику СНС-а како би Србија наставила путем успеха.
zorana mihajlovic yt
Фото: Youtube Printscreen

“Позивам грађане и грађанке да погледају све што смо до сада урадили, јер је програм СНС-а све што смо направили у претходних 10 година. То су изграђени ауто-путеви, модернизација железнице, нове болнице, унапређена здравствена заштита, снажан одговор државе у борби против ковида и четири вакцине које смо набавили за наше грађане", изјавила је Михајловићева за РТВ Крушевац.

Додала је да се СНС трудила и борила за сваког грађанина Србије и оценила да су резултати који су направљени успех свих грађана.

"То није само успех СНС-а или неког одређеног броја људи који се налазе на одређеним позицијама, већ успех свих грађана ове земље”, нагласила је Михајловић.

Она је додала да очекује да ће грађани на предстојећим изборима дати поверење председнику СНС-а и листи напредњака и да ће председник Александар Вучић поново бити председник Србије.

“Србија је данас земља која је много више поштована у свету, а наш председник сусреће се са председницима Русије, Кине, САД или било које друге земље било где у свету. Данас се зна да је Србија земља која је вредна, радна и која се труди да направи добар однос са свим земљама у свету”, навела је Михајловић.

Она је рекла и да очекује да ће изборна кампања бити веома тешка, јер странке опозиције иду на све или ништа и додала да се то види по нападима на људе са посланичке листе СНС-а.

“Ми смо поносни на нашу листу, на њој се налазе и људи који нису чланови наше странке, већ су познати спортисти, лекари, научни и културни радници, људи који су се доказали у својим професијама. То су људи који су прихватили да буду на нашој листи, зато што виде шта смо урадили у претходним годинама. С друге стране, напади на личној основи, и на председника, и на чланове владе, јесу нешто што је пратило СНС све претходне године и позивам странке опозиције да представе своје програме па да се на изборима са нама ''бију'' аргументима и чињеницама”, рекла је Михајловић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести