Михајловић: СЗС покушава да подели Србију

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић оптужила је данас Савез за Србију да позивом на бојкот покушава да подели Србију и оценила да се СНС једина бави тиме шта је урадила и са чиме ће изаћи пред грађане на предстојећим парламентарним изборима.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Савез за Србију захтевима за бојкот избора покушава да подели Србију и њене грађане, уместо да им каже шта је њихов програм. То је зато што имати програм значи преузети одговорност, а Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали не желе одговорност према грађанима, већ их интересује само власт зарад сопствених интереса", навела је Михајловић у писаној изјави за медије.

Излазак на изборе за СНС, по њеном мишљењу, "значи да се запитате, ако сте власт, шта сте урадили за грађане и шта планирате да урадите, а ако сте опозиција, да кажете грађанима шта је ваш програм и шта бисте ви урадили боље".

Мијаловић истиче да се СНС "тако понашала и док је била у опозицији, и исто се понаша и данас на власти", тврдећи како "зато има далеко веће поверење грађана од оних који се баве само својим личним интересима.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести