Михајловић: Зеленовић на силу покушава да продужи владавину

БЕОГРАД: Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да градоначелник Шапца Небојша Зеленовић на све начине покушава да продужи своју владавину, иако су грађани на изборима јасно рекли да га не желе на власти.
mihajlovic
Фото: Tanjug/S.Radovanović

Оцењује да је лицемерно да неко ко је, како каже, делио Шапчане на грађане првог и другог реда према томе за кога гласају, и изгубио изборе у својој локалној самоправи, данас позива на тражење правде у Стразбуру не би ли још неко време остао на власти.

Михајловић у саопштењу Зеленовићу поручује да је боље да је енергију трошио на решавање проблема грађана него на, како каже, чување фотеље.

"Да је барем део енергије коју улаже у одржање на власти Зеленовић уложио у стварање услова за бољи живот у Шапцу, данас би град имао мање проблема и нерешених питања. Али, пошто је Зеленовићу борба за фотељу много већа мотивација него рад у интересу грађана, зато је и изгубио њихово поверење", каже Михајловићева.

"Крајње је време да Зеленовић покаже поштовање према вољи својих суграђана, уместо што пошто-пото и на силу покушава да задржи фотељу градоначелника", закључила је Михајловићева.

Избори у Шапцу за одборнике локалне скупштине биће поновљени на пет бирачких места 3. октобра и то у Дреновцу, Шеварицама, Малој Врањској, Шипурским ливадама и месној заједници Доњи Шор.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести