Милатовић: Дошао је крај Ђукановићевом пустошењу земље

ПОДГОРИЦА: Председнички кандидат Покрета Европа сад (ПЕС) Јаков Милатовић у наставку кампање за други круг председничких избора поручио је да је дошао крај пустошењу Црне Горе од његовог противкандидата Мила Ђукановића и обећао да ће земљи донети слободу када ће, како каже, сви заједно стварати нови систем вредности.
jakov milatovic YT
Фото: Youtube/ MINA

Милатовић је истакао да су за велику подршку коју је остварио у првом кругу избора за председника Црне Горе заслужни резултати из претходног периода, добра кампања и послате поруке којим се народ ујединио око идеје о бољој Црној Гори, која подразумева морални и друштвени опоравак.

„Због погрешне политике оних који су нас уништавали, више од 100 хиљада грађана је напустило Црну Гору. Ти људи не живе у џеповима и нису резервоари који служе да се маневрише изборима. То су наши грађани које је управо политика Мила Ђукановића отерала. Што је доста, доста је“, изјавио је Милатовић, саопштено је из ПЕС-а.

Црна Гора је, истиче, била више европска пре Ђукановића, јер је начин на који је он третирао државу трајно успорио њен развој и друштвени напредак што се јасно огледа и кроз стање које је затечено 2020. године.

„Ипак, постоји велики потенцијал и немамо више ни дана за губљење. Желимо да учинимо ову земљу по мери свих њених грађана – економски јаку и инфраструктурно повезану, како бисмо покренули убрзани развој и приближили се ономе чему смо заслужили“, казао је Милатовић.

Истиче да његовом претходнику и човеку који се годинама премешта са функције на функцију људи више не верују.

„После 30 година посвећености личној користи нема кредибилитет да буде председник. Свакако, он никада није ни био председник свих грађана“, навео је Милатовић. Очекује да ће захваљујући борцима против неправде и оних који се никада нису предали под притиском режима бити у прилици да, како каже, сви заједно пронесу бакљу слободе кроз целу Црну Гору. „Успећемо заједно“, поручио је Милатовић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести