Милићевић: Ђилас наводном бригом напада све што је добро

БЕОГРАД: Потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ђорђе Милићевић оценио је да је препознатљив манир оних који себе називају опозицијом да униште и нападну све што је добро и успешно, што је овога пута, како наводи, наводна брига председника Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа за Телеком.
Djordje Milićević, SPS Foto Tanjug/ D.Aničić
Фото: Foto Tanjug/ D.Aničić

Милићевић је у писаној изјави за медије навео да је манир деловања те опозиције да што је горе Србији то је боље њима и додао да овога пута "Ђилас и његови пијуни изводе политички перформанс", а да не постоје одговори на суштинска питања.

Не одговара се на суштинска питања: зашто се о Телекому, његовој имовини и пројектима нису бринули када су били на власти и када су њихови кадрови управљали Телекомом, као и то да ли су дозволили да се преко 30 милиона евра из Телекома прелије на рачуне приватне компаније (Ђиласове) која је тада владала медијским простором Србије и била главни закупац рекламног простора на националним телевизијама, навео је Милићевић.

Истиче да о томе не желе да говоре јер вероватно сматрају да је напад најбоља одбрана.

Ако, како кажете, радите у интересу Србије и грађана Србије, онда размишљате у правцу како да та успешна компанија постане још успешнија, а не позивате на бојкот услуга Телекома, поручио је Милићевић.

Додао је да уместо конкретних идеја и програма, и даље се од тих који себе називају опозицијом може чути само критика зарад критике и обавезан позив на некакав бојкот.

Изгледа још увек не схватају јасну поруку грађана Србије - када људи са таквим политичким кредибилитетом позову на бојкот. И даље се отворено супротстављају сваком резултату, свакој промени на боље, свему што није у њиховом интересу, а њихов интерес очигледно није ни јака, ни економски и политички стабилна Србија, наводи Милићевић.

Додао је да за надлежне органе и институције остаје обавеза да испрате како су управо гласноговорници такозване опозиције управљали Телекомом.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести