Милићевић: Кривична пријава - још један игроказ наводних "великих" патриота

БЕОГРАД: Кривична пријава четири опозиционе странке против председника Србије је још једна представа наводних "великих" патриота, која служи само њиховој личној промоцији, оценио је данас министар Ђорђе Милићевић.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Сваког петка неки нови игроказ 'великих' бораца за одбрану отаџбине, а у ствари само за личну промоцију. Жеља за медијском пажњом је толико овладала њима, да је већ постало смешно", наводи се у саопштењу.

Милићевић је упитао зашто, "када су већ тако вични у подношењу кривичних пријава", нису поднели пријаве против оних који су 2001. године ставили потпис на одлуку о аболицији Куртија и оних који су урушавали уставни поредак СР Југославије.

"То су очигледно заборавили, али погром 2004. године и једнострано проглашење независности тзв. Косова и оних актера који су ћутали на све то, ваљда нису избрисали из сећања. Када долази на ред пријава против њих? Изгледа никада, јер не могу да поднесу пријаву против сабораца из својих редова", истакао је он.

Милићевић је оценио да је "програм партијског деловања тог самопрозваног патриотског блока" једино како што јаче нападати председника Александра Вучића и замајавати јавност неистинама.

"Свесни су они и подршке коју има председник Вучић, па мисле да се мало огребу за неки глас више, али џабе вам је. Не потцењујте грађане Србије, прозрели су вас одавно и зато сте ту где јесте. Грађани не брините, Србија има државотворног председника и Владу који штите национални и државни интерес и од спољних напада, али и од ових, унутрашњих самопромотивних", истакао је Милићевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести