Милићевић: СПС ће подржати Вучићев предлог за мандатара

БЕОГРАД: СПС ће поштовати и подржати предлог председника Србије Александра Вучића за мандатара за састав нове владе, изјавио је данас шеф посланичке групе СПС у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић. 
Ђорђе Милићевић
Фото: Ђорђе Милићевић

"За нас је најважније да ће будућа влада имати политику континуитета, политичку стабилност и да ће са истом опредељеношћу и одлучношћу наставити као тим да ради на реализацији прокламованих циљева и начела око којих је окупљена владајућа коалиција у Србији“, рекао је Милићевић за Танјуг. 

Он је истакао да је продубљивање односа и јачање заједништва СПС и СНС у најбољем интересу Србије и њених грађана, те да две странке имају дугорочно и стратешко партнерство с јасним циљем стварања модерне, економски успешне, развијене, уређене Србије, Србије која ће бити део породице европских народа. 

„Резултати заједничког рада су видљиви и грађани су их на прави начин препознали и вредновали дајући огромну подршку заједничком председничком кандидату владајуће коалиције Александру Вучићу када су јасно одабрали пут политичке стабилности, наставка реформи, просперитета и напретка“, закључио је Милићевић.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести