Министарство културе: Измене Закона о јавном информисању

БЕОГРАД: Министарство културе и информисања Србије донело је данас одлуку да у Радну групу за измене и допуне Закона о јавном информисању и медијима, позове организације цивилног сектора и државне органе и институције за које сматра да могу допринети раду истог, саопштено је из Министарства.
mki
Фото: Printscreen

Иако ће Радна група имати већи број чланова од уобичајеног, очекује се да ће сви они којима је упућен позив за делегирањем нових чланова, предложити особе које добро познају стање у медијима и имају искуство у писању законских норми.

Поред представника Министарства културе и информисања, позвани су: Министарство државне управе и локалне самоуправе, Министарство правде, Министарство финансија, Министарство за рад, запошљавање и борачка и социјална питања, Министарство за европске интеграције, Министарство привреде, Министарство за трговину, туризам и телекомуникацију, Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог, као и Покрајинска влада.

На првом састанку који буде одржала ова група, биће донета заједничка одлука о свим постављеним питањима Коалиције за слободу медија.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести