Мирковић и Вулин о твитовима Вука Јеремића

“Никада није било овако прљаво”, приметио је Вулин и оценио да су политички живот “загадили” људи попут Јеремића и да због тога што немају програм и не излазе на изборе.
vulin
Фото: MUP

БЕОГРАД: Посланик на листи Александар Вучић - за нашу децу Александар Мирковић питао је данас министра унутрашњих послова Александра Вулина о претњама које је, како каже, на Твитеру упутио председник Народне странке Вук Јеремић појединим корисницима са којима се политички не слаже.

Мирковић је питао да ли ће неко од надлежних институција, пре свега тужилаштво, да реагује на Јеремићеве претње.

Јеремић је, каже Мирковић, помињао септичке јаме, те поручио једном кориснику “нећемо те заборавити”, као и да ће открити “ботовске идентитете” и да ће ти људи прати клозете до краја живота.

“Немојте да једног дана баш много цвилите”, пренео је Мирковић оно шта је Јеремић написао и упитао шта грађани могу да очекују ако Јеремић дође на власт.

Вулин је одговорио да од “човека који лечи фрустрације” очекује да би све то спровео у дело.

“Кад смо ми били опозиција ми нисмо претили обичним људима са којима се политички не слажемо да ће због тога робијати нити смо их звали људским отпадом”, рекао је Вулин и додао да се залаже да сви профили на друштвеним мрежама буду потписани именом и презименом.

Вулин је казао да су се они као опозиција борили за бољу Србију и да се нису понашали као садашњи политичари из опозиције.

Министар је подсетио да је Јеремић држао конференцију за новинаре када је мислио да му је неко увредио супругу и упитао када је Вучић држао конференције за новинаре тим поводом.

“Никада није било овако прљаво”, приметио је Вулин и оценио да су политички живот “загадили” људи попут Јеремића и да због тога што немају програм и не излазе на изборе.

“Изађите на изборе, то вам је програм, све бисте да нас похапсите, пребијете, само изађите и кажите шта вам је програм”, поручио је министар и додао да је сигуран да Србија не жели поново да види парламент како гори.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести