Мировић с репрезентативцима Србије: Срећно на СП у Русији

НОВИ САД: Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је делегацију Фудбалског савеза Србије, на челу са селектором Младеном Крстајићем, поводом припрема за Светско првенство.
mirovic fss
Фото: vojvodina.gov.rs

На састанку је било речи о предстојећем Мундијалу, припремама репрезентације, као и пријатељским утакмицама Србије против Чилеа 4. јуна и пет дана касније против Боливије.

Мировић је констатовао да су “орлови” постигли велики успех пласманом на Светско првенство после осам година и пожелео им срећу у Русији.

Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић позвао је Мировића да посети фудбалере током припрема, које ће бити одржане у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, од 28. маја до 2. јуна.

Фото: vojvodina.gov.rs

Састанку је присуствовао и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност Зоран Милошевић, а у делегацији ФСС уз Крстајића били су спортски директор ФСС Горан Буњевчевић, помоћник тренера фудбалске репрезентације Милан Обрадовић и кондициони тренер Марко Стојановић.

Светско првенство одржава се од 14. јуна до 15. јула, а Србија се налази у Е групи с Бразилом, Швајцарском и Костариком.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести