НАОРУЖАНИ КУРТИЈЕВИ СПЕЦИЈАЛЦИ УХАПШЕНИ НА ТЕРИТОРИЈИ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

Припадници специјалних јединица српске полиције ухапсили су данас, на територији централне Србије тројицу до зуба наоружаних специјалаца лажне државе Косово.
2
Фото: МУП

Како се сазнаје, ухапшени су Рифат З., Бећир С. и Мустафа Ш.

Поред оружја, код њих је пронађена и опрема за осматрање, радио везе, као и мапе.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Антитерористичке групе посебне јединице полиције, лоцирали су данас и ухапсили три припадника тзв. косовске полиције Р. З. Б.С. и М.Ш. у административном појасу према КиМ, далеко у дубини територије централне Србије, саопштио је данас МУП Србије.

Сва три ухапшена били су наоружани аутоматским оружјем и у пуној ратној опреми са гпс уређајима, мапама и другом опремом.

Како се наводи, брзом и ефикасном акцијом српске полиције, успешно је спречен покушај тзв. Косовске полиције да упадом на територију централне Србије изврше акцију која по свим параметрима представља терористички акт у циљу додатне дестаабилизације и ескалације сукоба уперен против Републике Србије.

Полиција ће у сарадњи са надлежним тужилаштвом наставити даљи рад, наводи се у саопштењу.

О овој акцији хитно је обавештен шеф државе Александар Вучић .

Председник Вучић се по добијању информације захвалио својим домаћинима у руској амбасади, где је присуствовао пријему поводом обележавања Дана Русије, и моментално се запутио у зграду Председништва.

(Танјуг, Курир, Дневник)

Фото: МУП
Фото: МУП

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести