Недимовић: Циљ нам је апсолутна победа

БЕОГРАД: Свима онима који су чекали у редовима да дају потпис за листу СНС, онима који у нас верују, свим грађанима Србије морамо да оправдамо дато поверење, због њих и њихове деце, каже Бранислав Недимовић, први на изборној листи СНС "Александар Вучић - за нашу децу" и додаје да је циљ "апсолутна победа".
nedimovic
Фото: Tanjug (Nenad Nešić)

Недимовић, иначе министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, рекао је за "Курир", након предаје листе Републичкој изборној комисији са 50.00 потписа, да је циљ да се учини да сви људи у Србији имају бољи животни стандард, квалитетнији живот и сигурнију будућност.

Упитан да прокоментарише то што је једини министар на листи СНС, Недимовић наводи да је само радио свој посао и трудио се максимално да буде присутан на терену, да комуницира са људима "и да заједно покушамо да померимо ствари са мртве тачке, и у Сремској Митровици, док сам био градоначелник, као и у Министарству пољопривреде".

Наш циљ је постављен, то је апсолутна победа. Да можемо да реализујемо наш пројекат "Србија 2025". Кад идете на изборе, никад не можете унапред да знате како ће се народ определити. Наше је да радимо сваки дан, да обиђемо читаву Србију, и претходних неколико година сам дао све од себе да одем у што више места. Наше је да ставимо срце на терен до победе, поручио је Недимовић.

Министар истиче да на листи СНС и коалицоних партнера има много нових и младих људи, који имају визију, и поручује да је захвалан свим људима који су за пет сати успели да сакупе 50.000 потписа за СНС.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести