НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ На званичном налогу АТП-а  осванула застава "велике Албаније" и честитка

АТП ових дана води разне битке.
s
Фото: Screenshot ATP tour Facebook page

Тек што се окончала сезона, у којој се последњих дана на Дејвис купу у Малаги, много тога окретало око Србије, сада је уследила једна провокација за наш народ.

Наиме, на званичном налогу АТП тура на Фејсбуку освануле су фотографије са фудбалске утакмице Србије и Албаније која се одиграла 2014. године у Београду, када је изнад терена, помоћу дрона, летела застава "велике Албаније".

- Срећан Дан независности, Албанијо. У овом великом дану, наша срца су пуна поноса док славимо дух слободе и уједињености. Нека застава Велике Албаније, симбол наше богате историје, вијори поносно и показује снагу наше нације -  наводи се на страници АТП тура уз заставе Албаније и тзв. Косова.

Та порука је већ извесно време на страницама, наводно су Албанци хаковали мреже АТП-а, а нико се још увек није огласио како би објаснили о чему је тачно реч!

Фото: Screenshot ATP tour Facebook page

Иначе, како сте могли да испратите на протеклом Дејвис купу у Шпанији, Србија је била "проблем", тачније песма уз коју су наши тенисери излазили на терен, а реч је о нумери Данице Црногорчевић - Весели се српски роде. Убрзо је снимак уклоњен са мрежа, а српски тенисери су решили да и пред полуфинални меч изађу уз исте речи.

Проблем је настао наводно због текста, тачније, спорни су били стихови - "Нек' се српски барјак вије од Призрена до Румије".

А шта ће сада бити, након оваквог потеза, питање је.

(24sedam)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести