Нина Митић: Сага о Шапцу завршена, честитам ослобођење!

Српска напредна странка победила је на изборима у Шапцу, а више месеци уназад свакодневно је претходна шабачка власт радила на опструкцији самих изборних процеса у том граду.
1
Фото: MINRZS

Поводом коначне одлуке Градске изборне комисије у Шапцу да је Српска напредна странка победила на изборима, на свом твитер налогу, огласила се и чланица Извршног одбора Српске напредне странке Нина Митић.

Она је истакла да је упркос вишемесечним опструкцијама изборног процеса Душана Петровића и Небојше Зеленовића, сага о Шапцу завршена.

„Након вишемесечних опструкција изборног процеса у Шапцу од стране Зеленовића и Петровића, ГИК је коначно прогласио победу #СНС. Овим путем честитам Шапчанима ослобођење, а лоповима Петровићу у Зеленовићу честитам што ће коначно да одговарају за све лоповлуке које су починили“, написала је она. 

Такође, грађанима Шапца упутила је честитике јер су се коначно ослободили Зеленовићевог лоповлука, а исказала је и уверење да ће, како Небојша Зеленовић, тако и Душан Петровић одговарати за своје лоповлуке.

Србија данас

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести