КО ЧИНИ НОВОСАДСКУ ОПОЗИЦИЈУ Од монархиста до аутономаша; Ево шта им је главни циљ

Данима трају маратонски преговори новосадске опозиције, који ће на крају највероватније резултирати коалицијом коју ће чинити дванаест странака и покрета.
1
Фото: Foto: Screenshot YouTube RTV/Kanal9/SPONoviSad/K1 Televizija/Ilustracija NS UŽIVO

Да новосадска опозиција нема ни програм ни идеје говори чињеница да “велики легалисти“ и “браниоци“ Косова и Метохије Нови ДСС Милоша Јовановића може у коалицију са ЛСВ Ненада Чанка која се залаже за независно Косово, као и за Републику Војводину, пише НС уживо.

Како даље наводи НС уживо, у исто време заједно могу монархисти Владе Јелића из ПОКС-а и анархисти Брајана Брковића из покрета Браво. Драгану Ђиласу и ССП не одговарају изборни услови у Београду, али зато само стотинак километара северније, у истој држави са истим медијима и са истим законодавством све је потаман.

Оно што остаје за сада непознаница јесте носилац листе као и политички програм и шта је то што ова коалиција нуди Новосађанима уколико дође на власт.

Политички програм и циљ не може бити само освајање пуне градске касе, с тога новосадска јавност се нада да ће имати прилику да се до 2. јуна упозна са политичким програмом ове коалиције.

КО ЧИНИ НОВУ ОПОЗИЦИОНУ КОАЛИЦИЈУ У НОВОМ САДУ?

На листи ће се наћи кандидати Ђиласовог SSP, Народног покрета Србије, Демократске странке, Странке центар Срце, ГП Браво, Зелено-левог фронта, ПСГ, ПОКС, НДСС, ЛСВ, Еколошког устанка и Покрета за преокрет.

Нс уживо

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести