Обрадовић предао кандидатуру за председника Србије

БЕОГРАД: Кандидат за председника Србије испред коалиције Двери и ПОКС Бошко Обрадовић позвао је данас све грађане који не желе повратак на бивши режим да га подрже јер је "доказао да има срце и храброст да се супротстави режиму".
1
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

"Сви који не желе повратак на бивши режим сада ће коначно на председничким изборима имати за кога да гласају. Неко сам ко није никада био на власти, неко ко нема афере. Током ових десет година доказао сам да имам срце и храброст да се супротставим корумпираном правосудном и политичком систему у Србији који се није мењао више од три деценије", рекао је Обрадовић након предаје кандидатуре Републичкој изборној комисији.

Нагласио је да је спреман да са грађанима мења "корумпирани систем, како би коначно дошло до смене политичке генерације" и да се нови људи питају и одлчују на традиционалним и хришћанским вредностима.

Рекао је да ће му главни потлички циљ бити малди - да заустави њихов одлазак и да обезбеди услове да их врати у Србију.

За то, како каже има конретна решења - обезбедиће им боље образовање, лакше запошљавање, осамостаљивање, између осталог кроз помоћ у решавању стамбеног питања.

Нагласио је да ће водити рачуна о теритријалном интегритету и КиМ, о свим Србима у региону, да ће поштовати све мањине и деморактију и Устав.

"Нећу дозволити да буду уведене снакције Русији нити да земља иде ка чланству у НАТО", рекао је и додао да ће се залагати за економски и еколошки патриотизам - за подршку домаћој привреди и пољорпиведи и заштиу животне средине.

Бићу против помоћи страним комапнијама које овде доносе прљаве технологије, навео је Обрадовић и додао да ће породицу ставити на прво место како би победили белу кугу.

Рекао је и да ће свима за ступање у брак или рођење детета омогућити пореске олакшице.

Позвао је "све даме" дискриминисане на свим пољима, да гласају за њега како би их као председник заступао на политичкој сцени.

Кандидатуру Обрадовића подржао је ПОКС. Милош Парандиловић је тим поводом рекао да подржавају Обрадовића јер је се 10 година борио за бољу Србију и што је једини који је обећао да ће током мандата отворити питање обнове краљевине, зато што жели да буде последњи председник и да после њега Србија бира краљевског премијера.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести