Оџић окупљенима на годишњицу Олује: Ј.... вас воз који вас је донео

Председник Војвођанске Партије Александар Оџић извређао је све који су синоћ присуствовали обележавању годишњице „Олује“ на централном градском тргу у Новом Саду.
2
Фото: Youtube Printscreen

Oн је на свом Твитер налогу објавио увредљив коментар поручујући да Војводина никада неће бити Северна Србија.

"Ј...о вас воз и аутобус који вас је донео у Нови Сад - главни град Војводине! Војводина Војвођанима - никада северна Србија".

Фото: Screenshot

 

Po demokratsko…
05.08.2022 • 19:24
Ako se ovaj, moram ga tako nazvati, IDIOT iznad svih idiota, javno oglasio na ovakav nacin i ovakvim, samo velikim IDIOTIMA prijemcivim recima, povodom STRADANJ SRPSKOG NARODA na prostorima nekadasnje i sadasnje NDH, od vremena hitlerovih obozavaoca do najnovijih NATO fasisticke PRVE u svetu PLJACKASKO - TERORISTICKE organizacije, onda mu treba suditi po zakonima obozavane im demokratije. Za ovakav govor mrznje, blacenja i nipodastavanja STRADALNOG SRPSKOG NARODA, sleduje mu maksimalna kazna.
Po demokratsko…
05.08.2022 • 19:38
Da je ovo izjavio u ostrvskoj ili prekobarskim drzavama, usledilo bi momentalno hapsenje i osude: u prvoj najstrozijom kaznom a u drugoj, ako bi to izjavio u drzavi u kojoj jos vazi kazna izvrsenja na el.stolici, bio bi posadjen na njoj. Zato Srbija i njeni zakonodavci treba, u ovakvim slucajevima da primene te cuvene demokratske zakone, kako ne bi bila napadana od strane pomenutih "visoko demokratskih" drzava. Verujem da bi onda IDIOTI, poput ovog, razmislili, ma koliko bili mentalno uskraceni.
Po demokratsko…
05.08.2022 • 20:15
Samo me cudi cutanje naroda na ovako IDIOTSKE izjave?! Medutim, mozda je ovo jedna od najnovijih saznanja, koje, izmedju ostalih, objavljuje "Dnevnik", i da narodu nije bilo dostupno, onda je potpuno razumljivo, ne reagovanje na ovu sovinisticko - fasisoidnu izjavu samooglasenog IDIOTA. Ipak, i pored zelje mnogih hitlerovih sledbenika, poput ustasko-kasapskih hordi, siptarskih balista i ostalih, samo oblika "ljudi", nekadasnjih i sadasnjih, ljubitelja hitlerove zadnjice, SRBI i dalje zive.
Po demokratsko…
05.08.2022 • 20:30
Kao sto je, pre neki dan, Asijel jevrejski prvak u Srbiji, rekao, da je Jevrejima, nekada, bila odredjena sudbina proterivanja i geta, njihovu sudbinu su delili, a i sadasnjosti, dozivljavaju SRBI. Na osnovu istorijskih cinjenica, uzimajuci u obzir sudbinu Sina Bozijeg, nije uzaludna tvrdnja da smo NEBESKI, sto ce reci BOZIJI NAROD. Sto opet znaci da smo poput Feniksa, ne unistiv narod. I ma koliko se neprijatelji, svih fela i religija, radovali nasem nestanku, mi se uz Boziju pomoc podizemo.
EUR/RSD 117.3460
Најновије вести