Испред РТС-а мирно, Обрадовић: Није ушао...

БЕОГРАД: Присталице СзС и представници удружења "1 од 5 милиона" разишли су се вечерас нешто после 21.30 часова испред зграде РТС, где је за 200 било најављено гостовање председника Александра Вучића.
opozicija rts
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Он је у Упитнику иначе рекао да је ушао на улаз из Абердареве улице, а Бошко Обрадовић је у изјави новинарима устврдио, пре него што је и он отишао, да председник није ушао ни на један од три главна улаза у зграду јавног сервиса, да је "политичка кукавица и да није смео да се суочи са њима.

Док се обраћао новинарима испред главног улаза у РТС Обрадовић је држао мобилни телефон на коме је пратио уживо пренос емисије Упитник и гласно запитао да ли је Вучић у студију РТС на Кошутњаку или је та емисија снимљена раније.

Каже да "Вучићево време пролази" и да ће "завршити у затвору".

Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Једна од три студенткиње које су чекале председника Вучића испред улаза у РТС Валентина Рековић рекла је да су председнику хтели да упуте питања која представници удружења “1 од 5 милиона” постављају већ једанаест месеци, а тичу се трговине оружја, смене министра Малог, Братислава Гашића, Горана Весића…

Такође, намеравали су да га питају, каже, ко је убио Оливера Ивановића.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести