Орлић: СзС "дотукла" подршка 50.000 грађана листи СНС

БЕОГРАД: Члан Председништва Српске напредне сртанке Владимир Орлић оценио је данас да Савез за Србију не занимају избори и брига за изборне услове и демократију, а један од показатеља је и "призивање државног удара".
Vladimir Orlić Foto: Tanjug
Фото: Танјуг/видео

Орлић је у том контексту поменуо да један од лидера СзС Бошко Обрадовић којег назива "дежурним буздованом" гласно саопштава оно што "тајкунско-лоповски" савез сања и чему се нада.

"Вечити ловци у мутном, навикли да наплаћују туђу муку, сада опет траже - да избора не буде", рекао је Орлић. Сматра да је разлог томе то што се "друштво из Савеза разбежало из измишљеног бојкота", док је листа "Александар Вучић - За нашу децу" добила подршку 50.000 грађана за једно поподне.

Та слика их је, оцењује Орлић, потпуно дотукла, јер "они нису у стању да окупе ни 150 људи из три града".

"Одговор који је тим путем народ дао на њихову бесомучну хистерију и покушаје да се насиљем докопају власти, био је више него јасан. И ту лежи прави разлог нервозе бившег режима. Нема то никакве везе са лагаријама о наводној бризи за изборне услове и демократију", сматра Орлић.

Орлић поручује да је Србија данас окренута изградњи своје будућности, развоју и напретку, што значи, по његовој оцени, политици Александра Вучића и Српске напредне странке.

"Ова политика чини Србију местом за сву њену децу, и зато она добија снажну народну подршку. На слободним и демократским изборима 26. априла показаће се, уверен сам да је та подршка већа него икада", закључио је Орлић.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести