Отворене нове канцеларије СНС-а у Беочину

- У Беочину смо изгубили за један мандат, мирно смо предали власт, честитали противницима и отишли у опозицију, иако смо имали позив да направимо концентрациону власт - истакао потпредседника странке, градоначелник Новог Сада Милош  Вучевић
Otvorene nove kancelarije SNS-a u Beočinu Foto: S. Šušnjević
Фото: Отворене нове канцеларије СНС-а у Беочину Фото: С. Шушњевић

Нове просторије Српске напредне странке отворене су јуче у Светосавској улици у Беочину, а по речима потпредседника странке, градоначелника Новог Сада Милоша  Вучевића, одлучили су да се у тој општини реорганизују и дају шансу новим, младим људима. Вучевић је подсетио и да је Беочин једина општина у Војводини у којој СНС није добио већинско поверење грађана и не учествује у власти, те да су извукли поуку, схватили поруку и спремају се за нове изборне циклусе.

- У Беочину смо изгубили за један мандат, мирно смо предали власт, честитали противницима и отишли у опозицију, иако смо имали позив да направимо концентрациону власт - истакао је Вучевић. - Схватили смо да, у претходне четири године, нисмо довољно добро радили и потрудићемо се да то исправимо, да будемо одговорна, конструктивна опозиција у општинском парламенту, али и да подржимо све оне ствари које су од интереса за развој Беочина.

Потпредседник СНС је најавио да им је циљ победа на новембарским изборима у свих 11 савета месних заједница на територији општине Беочин, те да се спремају за нове циклусе, будући да се у марту очекују председнички избори.

- Имамо нове поверенике, нове клинце који воде странку у Беочину, а ту су и ветерани који су у странци од 2008. године - објаснио је Милош Вучевић. - Не смемо се удаљити од грађана и трудићемо се да повратимо поверење Беочинаца, а то ће искључиво зависити од труда и рада на терену, у контакту са грађанима.

Повереник општинског обора СНС-а Беочин Михајло Божић, каже да му је драго што морал међу члановима није опао, иако су у опозицији, те да ће се трудити да поврате поверење грађана.

Ј. Вукашиновић

 

 

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести