Пајић: Време је да Шабац постане град будућности

Kандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајића истиче да је дошло је време да Шабац постане град будућности. У том правцу после 21. јуна повешће га Српска напредна странка.
pajic
Фото: SNS Šabac

„Дошло је време за ослобођење Шапца од криминалне власти Душана Петровића и Небојше Зеленовића. Дошло је време да Шабац добије одговорну, поштену и честиту власт, која ће радити за добробит свих наших грађана.

То је власт Српске напредне странке, којој ће народ 21. јуна указати поверење и тиме доказати да Шабац припада Шапчанима, а не онима који су га уназадили, девастирали и опљачкали“,каже Пајић. 

Додаје да је поносан сам јер му је указана част да буде кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца.

„Позивам све Шапчане да 21. јуна изађу на изборе и подрже листу „ Александар Вучић - За нашу децу “. Сваки глас који дате Српској напредној странци је глас за будућност све наше деце“, истиче.

Навоси са је глас за листу „ Александар Вучић - За нашу децу“ је глас за нова радна места, за нове инвестиције, за јефтиније вртиће, за водоводну и канализациону мрежу у шабачким селима, за асфалтиране путеве.

„Глас за Српску напредну странку је глас за ауто-пут Рума- Шабац, за нови мост на Сави, за брзу саобраћајницу Шабац - Лозница.

Српској напредној странци је потребна ваша подршка. Снажна и најјача до сад. Подршка која ће нам бити знак да смо радили добро и мотив да будемо још бољи. За нашу децу. За будућност јаке Србије и просперитетног Шапца из којег људи не одлазе, већ у њему остају, у који се враћају, јер ћемо овде, у Шапцу створити услове за достојанствен живот свих грађана.

 

Довешћемо још два велика инвеститора, отворићемо нова радна места. Уз помоћ државе Србије на челу са Александром Вучићем, направићемо од Шапца град о коме су сањале генерације.

Дајем вам своју реч да ћу учинити све да наш град постане онакав какав заслужује да буде. Уређен, чист, са новим аутобусима, јасним редом вожње, са асфалтираним улицама и задовољним пољопривредницима, који ће моћи да рачунају на већа подстицајна средства. 

Шабац је град у коме живим са породицом и у коме планирамо нашу будућност. Шабац је град у коме ме људи знају. И добро знам да ми, Шапчани када смо заједно, можемо све.

Размислите добро, прави одговор на сва ваша питања је само један. Број један. Можемо да победимо. И победићемо, јер Шабац заслужује најбоље!

Живео Шабац! Живела Србија!“, истакао је Пајић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести