ПЕТКОВИЋ Да ли је међу косовским специјалцима у Бањској било плаћених убица?

БЕОГРАД: Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић упутио је данас ново кључно питање поводом догађаја у Бањској у којем је убијено троје Срба питајући да ли је међу специјалцима тзв. косовске полиције било и плаћених убица обучаваних у терористичким камповима, чији је задатак био да хладнокрвно побију Србе у Бањској.
1
Фото: Танјуг/Дописништво Ким

 "Да ли је у редовима специјалаца косовске полиције било и плаћених убица обучаваних у терористичким камповима, чији је задатак био да побију Србе? Да ли је задатак тих плаћених убица доведених у ПР са разних страна био да хладнокрвно побију Србе у Бањској?", написао је Петковић на друштвеној мрежи X (Твитер).

Петковић је претходно упитао и због чега тзв. косовска полиција није дозволила мисији Еулекс учешће у истражној операцији у месту Бањска и шта је то требало сакрити у истрази тог догађаја у недељу, када су убијени један полицајац и тројица Срба.

"Зашто Косовска полиција није дозволила учешће Еулекса у истражној операцији места Бањска? Зашто је било потребно да Косовска полиција сама обави истрагу, без присуства Еулексових истражитеља? Шта је то што је требало сакрити у истрази?", написао је Петковић на платформи X.

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести