Петровић: СНС у Лозници освојила 55 од 56 месних заједница

ЛОЗНИЦА: Члан Председништва и председник Градског одбора Српске напредне странке Лозница Видоје Петровић изјавио је да су на изборима за 56 савета месних заједница у том граду у 55 месних заједница победили кандидати Српске напредне странке, а у једној је листа коју подржава СНС освојила два од пет мандата.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

Од 73.928 бирача своје бирачко право је до 18 сати искористило 14.876 што је 20,12 одсто од укупног броја уписаних бирача.

Број мандата у свих 56 месних заједница је 312, од чега су кандидати које је подржала СНС, према до сада пребројаним листићима, освојили 303.

У процентиме је листа коју подржава СНС освојила 97,12 одсто.

Петровић каже да су тиме грађани Лознице пружили апсолутно поверење листи кандидата које подржава Српска напредна странка, а што је, каже, признање за досадашњи рад и најбоља потврда исправне и одговорне политике коју води Српска напредна странка на челу са нашим председником Александром Вучићем.

"Ово је значајан допринос изградњи демократског друштва и даљем јачању месне самоуправе на путу децентрализације али и пружања шансе новим младим људима у времену бржег привредног и свеопштег опоравка како Лознице, тако и Србије у целини", казао је Петровић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести