Пиља: Хвала хрватским новинама што ми праве рекламу

Народни посланик и члан Градског одбора СНС у Новом Саду Биљана Пантић Пиља, реагујући на текст дневних новина Нова, захвалила се „хрватским новинама што јој праве рекламу“.
Narodna poslanica SNS-a Biljana Pantić Pilja Foto: Tanjug/video
Фото: Народна посланица СНС-а Биљана Пантић Пиља Фото: Танјуг/видео

„Али, могао би колега адвокат, ваш саговорник, да вас едукује. Само морате прво и ви и он да прочитате много закона и прописа да би знали о чему причате. 

Ево ја позивам да Агенција за борбу против корупције утврди да ли постоји неки сукоб интереса у случају адвоката и народног посланика, мене“, наводи Пиља.

Каже да позивам новинаре, како је навела, тајкунских новина и „младог колегу, жељног рекламе да добро изучи материју“.

„И кад се едукујете, не морате мени да се извињавате, него грађанима Србије што износите неистине. Него, нисам нигде прочитала у овим тајкунским медијима колика је плата Маринике Тепић? Колико је плаћа Драган Ђилас? Колико кошта Мариника Тепић? То не питате и не објављујете јер вам је исти газда али не брините,грађани не заборављају и дају свој суд на изборима“, навела је Пиља.

Новине Нова написале су да посланица СНС Биљана Пантић Пиља која је новинаре Н1 и Нова С за скупштинском говорницом назвала “антисрпским медијима, домаћим издајницима и страним плаћеницима", поред тога што је запослена у канцеларији оца градоначленика Милоша Вучевића, као адвокат заступа и јавна предузећа у Новом Саду. Посланица Пиља је овим, сматрају правници, у могућем сукобу интереса, с обзиром да као посланик и заступник власти директно може да утиче и на спорове, пише Нова.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести