Почео Колегијум о препорукама ОДИХР-а НА РАЗГОВОР О ИЗБОРИМА ДОШЛИ ВЛАСТ И ОПОЗИЦИЈА

У Скупштини Србије нешто после 9 сати почео је Колегијум Народне скупштине који је сазвала председница парламента Ана Брнабић.
beograd
Фото: Youtube Printscreen

На састанак су дошли представници владајуће коалиције Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије, СВМ, Странке правде и помирења, ПУПС-а, Јединствене Србије, а такође су се одазвали и представници опозиције из коалиције "Србија против насиља" и коалиције "Нада", као и представници посланичких група "Ми - глас из народа" и "Ми - глас из народа др Бранимир Несторовић".

Међу посланицима који су дошли на разговоре су Миленко Јованов и Невена Ђурић (СНС), Ивица Дачић и Снежана Пауновић (СПС), Един Ђерлек (Странка правде и помирења), Елвира Ковач (СВМ), Радомир Лазовић и Биљана Ђорђевић (Зелено-леви фронт), Мирослав Алексић (Народни покрет Србије), Милош Јовановић (Нова Демократска странка Србије) и други.

Колегијум је сазван са једном тачком дневног реда, а то су консултације о даљим препорукама ОДИХР-а из Коначног извештаја Мисије за посматрање избора за народне посланике Народне скупштине, одржаних 17. децембра 2023. године.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести