ПР министра Вулина: Извињење Куриру и Недељнику

БЕОГРАД: Из Министарства одбране вечерас је саопштено да је "грубом грешком пи-ар службе министра одбране" Александра Вулина раније данас наведено је да је министар реаговао на "текст у Недељнику", уместо "на текст у листу Курир".
vulin
Фото: Tanjug/Ministarstvo odbrane Srbije, arhiva

"Шутановац је своје увреде изрекао у Куриру и на њих смо реаговали. Извињавамо се Куриру због грубе грешке у којој нисмо написали име редакције, а Недељнику јер смо га поменули без повода", наводи се у саопштењу које је потписала пи ар министра одбране јасна Поповић - Ћосић.

У саопштењу се додаје да се "грешке дешавају, али све на шта је министар Вулин реаговао Шутановац је рекао, баш као и све што је министар Вулин рекао јесте истина".

Министар одбране раније данас је оценио да бивши министар одбране и председник ДС, Драган Шутановац, увек искористи прилику да нападне Србију, када у посету треба да стигне руски министар одбране Сергеј Шојгу.

"Док је ДС био на власти и управљао Министарством одбране, уништено је око 600 борбених возила и артиљеријских оруђа и више од 9. 000 стрела 2м и није купљен ни један тенк, авион, хеликоптер", рекао је, поред осталог, Вулин, реагујући, према саопштењу, "на ауторски текст Драгана Шутановца у Недељнику", у коме критикује сарадњу Србије и Русије.

Магазин Недељник саопштио је вечерас да текст који је данас коментарисао министар одбране Александар Вулин никада није објављен у том листу, нити, како тврде, било где друго.

Недељник је запитао одакле Вулину тај текст и где га је прочитао, и изразио сумњу у то да министар користи ресурсе тајних служби "како би пресретао комуникације, у овом случају електронску пошту".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести