Премијер Милош Вучевић реаговао на монструозне претње председнику Вучићу: Много пута до сада је показао да га не могу уплашити, учиниће га још јачим у борби за Србију и грађане

Премијер Србије Милош Вучевић реаговао је на монструозне нападе и претње на друштвеним мрежама које су упућене председнику Александру Вучићу, након покушаја атентата на словачког премијера. Вучевић је осудио језиве претње, а његово реаговање преносимо у целости:
Милош Вучевић
Фото: Printscreen Instagram milosvucevic

-Најоштрије осуђујем језиве претње смрћу на друштвеним мрежама председнику Републике Србије Александру Вучићу, којих је у прошлости и те како било. Оно што нарочито плаши и забрињава јесте то да су оне упућене убрзо после вести о атентату на премијера Словачке Роберта Фица. Очекујем хитну реакцију надлежних државних органа. Овакве монструозне претње су већ добро позната матрица по којој у изузетно важним и судбоносним тренуцима за Србију покушавају да сломе председника Вучића док се он бори и улаже надљудске напоре како би Уједињеним Нацијама онемогућио усвајање резолуције о Сребреници и спасао Србе стигме да носе етикету геноцидног народа. Али неће им проћи! Председник Вучић је показао и доказао, много пута до сада, да га никакве претње и притисци не могу уплашити и уздрмати, већ ће га учинити још јачим у борби за Србију и за њене грађане као и за све будуће генерације.  Ово није само напад на Александра Вучића него и на институцију председнике једне земље. Скандалозно, али очекивано, што нема никакве осуде овако монструозних претњи његових политичких противника, који тиме само показују своје право лице. Живела Србија!

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести