Приказани снимци злочина, Вучић криминалцима: Готови сте

БЕОГРАД: После седнице Савета за националну безбедност емитован је фотоматеријал који доказује злочине за које се сумњичи криминална група Вељка Беливука, а председник Александар Вучић је поручио да је држава са том бандом завршила, а онима који мисле да су их наследили, порука државе је - готови сте, бићете ускоро иза решетака.
с
Фото: Танјуг, Раде Прелић

Вучић је истакао да Србија неће да трпи наркодилере и убице, већ ће се да њима обрачунати и победити их.

Јавности су вечерас приказан фото материјал до којег су надлежни стигли у истрази, а како је Вучић рекао, снимци извршења самих дела, неће бити презентовани нити снимци на којима се могу јавно препознати лица жртава.

На првој фотографији приказана је велика количина оружја, као и једна снајперска пушта, која се не набавља за “рекет”, већ је веома квалитетна, појаснио је министар полиције Александар Вулин.

Објављена је и фотографије обезглављене жртве, са тетоважом навијача Црвене звезде, као и фотографија на којој се види одсечена глава, а за коју се сумња да је у питању навијач Партизана.

Фото: Танјуг, Раде Прелић

“Ово је све што смо желели да вам покажемо, иако имамо много више од тога. Само да покажемо са каквим је психопатама држава имала посла”, рекао је Вучић.

Он је навео да је рат између два клана, Звичера и Бојовића достигао највеће могуће размере, у којима су људи на монструозан начин убијани.

Додао је да се проширује истрага и за четврто убиство, а можда и за пето, шесто и седмо, али да се чака довољно доказа.

Фото: Танјуг, Раде Прелић

“Такви људи морају да буду презрени, а сви који су кренули из неких медија и политичких структура да говоре да су постојали неки други мотиви, а не борба против организоваог криминала, треба да разумеју да држава неће да се игра са таквим стварима, али ће да одговара на све лажи”, рекао је Вучић.

Додао је да ће се видети да су многи који су држали придике, то радили из некиг других разлога.

Вучић је навео и да мисли да се зна истина о више убистава почињених у Београду у претходном периоду, а у току је потрага за доказима.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести