Продужење важења КМ таблица као и до сада

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Полицијска управа Косовска Митровица са седиштем у Рашки и данас је продужавала регистрацију возилима са КМ таблицама, а како наводе, цела процедура траје око десетак минута и нема већих гужви.
Kosovska Mitrovica/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Косовска Митровица

Жарко Милићевић из Звечана каже да је продужио регистрацију до 9. децембра 2023. године и додаје да се не чека дуго и да није било никаквих проблема, преноси Косово онлајн.

Регистрацију је данас продужио и Перица Николић из северног дела Косовске Митровице који каже да је процедуру обавио потпуно нормално, као и сваке године.

"Надам се да ће ове таблице, које важе у целом свету да остану", рекао је Николић.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је раније да договор Београда и Приштине о регистарским таблицама који је постигнут у Бриселу значи да неће бити никакве казнене политике премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија према Србима који возе аутомобиле са КМ таблицама.

Нагласио је да је посебно важно да овим договором остају КМ таблице и да ће власници аутомобила који поседују КМ таблице моћи нормално да региструју своја возила и продуже њихово важење.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести