ПРОВОКАЦИЈЕ НЕ ПРЕСТАЈУ Непознати Албанци претукли Србина (ВИДЕО)

ГРАЧАНИЦА: Тројица непознатих Албанаца, претукла су двадесетједногодишњег Страхињу Петровића из Грачанице, на путу према селу Добротин, недалеко од Липљана на Косову и Метохији, потврдио је вечерас Страхиња Петровић за Танјуг.
1
Фото: Youtube Printscreen

Случај је пријављен такозваној Косовској полицији.

Страхиња Петровић је из Грачанице синоћ око 19 часова кренуо колима која имају КГ регистарске таблице, по своју девојку, када га је зауставио човек из црног БМW-а.

„Претекао ме БМW тројка и стао испред мене. Зауставио сам се, мислећи да му треба помоћ или да ме нешто пита, када је из кола изашао човек, отприлике око четрдесетак година, почео одједном да виче на албанском језику и ударио ме песницом по глави кроз прозор који сам отворио. Почео сам да губим свест, али сам видео да су изашла још двојица и почели и они да ме ударају“, прича Страхиња и додаје да су онда из тог аутомобила изашле две женске особе које су буквално, како је рекао, одвукле нападаче од њега.

Додаје да је, пошто су нападачи отишли у правцу Липљана, наишао један мештанин Добротина који му је помогао.

''Прво сам био у дому здравља, одакле сам добио упут за болницу у Грачаници јер сам имао вртоглавицу и хематоме на глави, где сам остао читаву ноћ, а данас сам био на снимању и прегледу у Косовској Митровици и пуштен сам кући“, наводи нападнути Петровић.

У полицији су Страхињи Петровићу, како тврди, рекли да ће покушати да преко видео надзора открију број регистарских таблица, јер се он само сећа да су имале ознаку 01, што значи да је власник из приштинског региона.

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести