Рашковић Ивић: Да ли ће парламент "ћутати" до 31. маја?

БЕОГРАД: Посланички клуб Нова Србија - Покрет за спас Србије затражио је данас од председнице Скупстине Србије Маје Гојковић да каже када ће парламент да настави рад, прекинут 1. марта због председничких избора. 
sanda raskovic ivic RHA
Фото: Дневник (Радивој Хаџић)

На конференцији за новинаре шефица те посланичке групе Санда Рашковић Ивић питала је да ли ће се за наставак рада парламента чекати 31. мај и полагање заклетве новог председника Србије Александра Вучића, те да ли ће Скупштина "ћутати" током целог редовног пролећног заседања које се завршава крајем маја.

Посланик Ђорђе Вукадиновић рекао је да је поднео инцијативу да се Одбор за културу и информисање састане идуће седмице како би се размотрило понашање РЕМ-а током предизборне кампање. 

Вукадиновић је навео да су истраживања БИРОДИ-ја и Клипинга показала да је током кампање доминацију у медијима имао Александар Вучић у односу на дуге председничке кандидате. 

Он је рекао да би Вучић "вероватно победио и да није било тако", али да његова доминација у медијима "баца сенку на тај одличан резултат".

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести