Разбијена стакла на просторијама СНС у Петроварадину

Стакла на просторијима месног одбора Српске напредне странке (СНС) у Петроварадину разбијена су ноћас каменицама, саопштено је из те странке. 
р
Фото: ГрО СНС НС

СНС наводи да то није први напад на просторије странке у Новом Саду, тако да верују да није ни последњи, јер су, како оцењује, огромне фрустрације оних који безуспешно на улици желе да преотму легално изабрану власт у Србији. 

У саопштењу се истиче да део опозиције последњих месеци посеже за најпримитивнијим методама деловања, попут упада у јавне институције, разбијања просторија политичких неистомишљеника и вулгарних коментара на друштвеним мрежама, уместо да политичком борбом у парламенту, новим идејама и програмима покуша да привуче бираче. 

Додаје се да ће грађани почетком наредне године имати прилику да одаберу којим ће путем Србија наставити, да ли путем нових инвестиција, радних места, политике мира и стабилности СНС или ће поверење поклонити политици деструкције и повратка Србије у средњи век коју заступа опозиција.

Напредњаци верују да грађане нико не може да превари и да ће и сваки следећи пут изабрати политику која им доноси бољи стандард и сигурну будућност.

Фото: ГрО СНС НС

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести