Шапић: Уједињење СНС и СПАС ће да се формализује у мају

БЕОГРАД: Председник Српског патриотаског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је данас да са председником СНС Александром Вучићем није разговарао о могућности да буде градоначелник, као ни о преузимању градских одбора или функција.
sapic yt
Фото: Youtube Printscreen

Он је гостујући на К1 телевизији рекао да ће, како се буду приближавали избори, изаћи пред грађане за место са кога може највише да да.

"Сигуран сам да ћемо изаћи са најснажнијом формацијом за сва могућа места у земљи", рекао је Шапић и додао да морате да будете политички лаик и да повежете уједињење СНС и СПАС-а са прикупљањем већег броја гласова.

Он је потврдио да ће уједињење две странке да се формализује у мају и истакао да је то стратешка сарадња подупрта многим стварима, пре свега истим погледима на бројна питања.

Како је рекао, разговори још увек нису званично покренути, а две странке ће наредних дана сести да наставе шта је Вучић најавио.

"Ми смо о томе разговарали и то није нешто што је пало с неба и што се случајно догодило", рекао је Шапић.

Говорећи о власти у Београду, Шапић је казао да је претходних неколико година много ствари добро урађено и да нема замерке за локалну политику вођену у претходном периоду.

Упитан да ли га погађају негативни коментари да се продао, Шапић каже да људи када желе да вас повреде то могу да ураде на било који начин, а да он није променио ниједан свој важан политички став.

"Поштовање које је показано према мени од стране Вучића је велико, далеко веће него они којима сам све дао. И то не могу да не ценим. Постоји нека вера у мене, са њим никада нисам радио, а неки којима сам све дао су ми лепо вратили.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести