Састанак Привременог и Контролоног тела истовремено у парламенту

БЕОГРАД: Састанак Привременог надзорног тела за праћење медија са европосланицима почео је у Скупштини Србије, а истовремено се у парламенту одвија и састанак Контролоног тела за међустраначки дијалог.
1
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

На састанку са Тањом Фајон, Кнутом Флекенштајном, Владимиром Билчиком и Едуардом Куканом су копредседавајући Привременог тела за праћење медија Оливера Зекић и Раде Вељановски, као и остали чланови тог тела који су недавно истакли да нису задовољни резултатом њиховог апела и медијима и политичким актерима.

Вељановски је раније данас рекао новинарима да ће европосланике замолити да и они упуте апел медијима, да позивају све политичаре у емисије, као и апел политичарима да без селекације учествују у програмима свих телевизија.

На састанку Контролног тела су председник Скупштине Србије Ивица Дачић, као и представници странака владајуће већине и опозиције.

Из опозиције присуствују лидер Двери Бошко Обрадовић, заменик председника СРС Александар Шешељ, представник ДС С Урош Јанковић, представник Доста је било Војин Биљић.

Дачић се јуче састао са европосланицима, а поподне би требало да имају још један састанак.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести