Селаковић: Подршка Вучићу у обрачуну с криминалом

БЕОГРАД: Члан Председништва СНС Никола Селаковић каже је уверен да ће председник Александар Вучић имати убедљиву и пуну подршку и државе и грађана у обрачуну са организованим криминалом, али и са онима који јесу или се труде да постану политичко крило криминалних удружења.
nikola selakovic FICA5590
Фото: Dnevnik.rs

У саопштењу које је доставио медијима Селаковић тврди да је "криминални ганг хладнокрвних убица и кољача постао оружје у рукама оних који не бирају савезнике у борби против Србије и њеног напретка, а реч је, како о онима који Србију саплићу изнутра, тако и о онима који то чине спола".

"Они који су својевремено сковали синтагму кочничари реформи како би сатанизовали своје политичке противнике (иако они нису спроводили реформе већ најбруталнију пљачку Србије) данас су се, дувајући у исту трубу са Беливуком и његовом дружином, сами легитимисали као истински кочничари реформи и напретка сопствене земље", наводи Селаковић.

Реагујући на медијске написе о томе да је Вељко Беливук, вођа организоване криминалне групе, на саслушању говорио о свом наводном односу с председником Србије и другим људима из СНС, Селаковић је казао да медијски публицитет дат лажима и нападима од стране људи "у чију бескрупулозност и бездушност након свега што су учинили нико нормалан не може да сумња", сведочи о озбиљним моралним лутањима дела наше медијске и политичке сцене.

"Неки учесници политичког живота у Србији очигледно не желе или не могу да схвате да постоје ситуације у којима је држава изнад свега, односно тренуци када као људи и политички колектив морамо бити уједињени против нечега што је недвосмислена и евидентна претња читавом друштву". закључио је Селаковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести