Шеварлић: Размишљам да прекинем штрајк глађу

БЕОГРАД:  Самослани посланик Миладин Шеварлић изјавио је данас да ће размислити да ли ће наставити штрајк глађу, који је започео јуче испред Скупштине Србије, јер су, како каже, други посланици "плагирали" његов чин.
Samoslani poslanik Miladin Ševarlić Foto: Jutjub/video
Фото: Самослани посланик Миладин Шеварлић Фото: Јутјуб/видео

Шеварлић за Танјуг каже да ће покушати да нађе неки други метод како би скренуо пажњу грађана на питање Косова и Метохије.Наводи да ће размислити о томе да изађе из штрајка глађу јер не жели да буде предмет омаловажавања, пре свега, како каже, председнице Народне скупштине Маје Гојковић.

Шеварлић је рекао да је провео целу ноћ на степеништу са посланицима СНС, Александром Мартиновићем и Сандром Божић, са којима је, каже, водио разговоре на све теме.Он је рекао да има часне намере да подстакне грађане да промишљају зашто, како каже, и бивша и садашња власт питање КиМ "гурају под тепих".

Поставио је и питање да ли је наслов интервјуа руског амбасадора Александра Боцан-Харченка у Политици заиста његов или је тај интервју злоупотребљен да би се објавио такав наслов и то баш на Дан победе над фашизмом.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести