СНС: Активиста ДС вршио притисак на бираче 

КИКИНДА: Градски одбор Српске напредне странке у Кикинди саопштио је вечерас да је Жељко Бодрожић, члан Радног тела Републичке Изборне Комисије испред Демократске странке (ДС) у већем делу изборног дана вршио притиске на грађане како би "прекројио" њихову изборну вољу.  
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

У саопштењу се наводи да му је главни сарадник у, како се каже, "незаконитим активностима", био члан ДС Мирко Шоћ, који је током целог дана кружио око бирачких места својим возилом.

"Он је организовано увлачио грађане како би отворено утицали на ток гласања и уједно покушали обесмислити и дискредитовати цеолокупан изборни процес. Један од чланова бирачког одбора је из разлога насилног деловања Жељка Бодрожића био принуђен поднети кривичну пријаву против истог Полицијској управи Кикинда и основном јавном тужилаштву", каже се у саопштењу. 

На крају саопштења се истиче да Српска напредна странка  најоштрије осуђује, како се каже, "очигледну намеру опозиционих активиста да изазову свеопште нереде, а све то из из чистог очаја.   

"Ово  још једном потврђује да је нестабилност  једино што они могу Србији да понуде.   Српска напредна странка још једном апелује на све грађане да све неправилности пријаве полицији", стоји на крају саопштења. 

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести